Bikers Against Child Abuse, Inc. (B.A.C.A.) is in het leven geroepen met de bedoeling een veilige omgeving te creëren voor misbruikte en mishandelde kinderen. Als een grote groep bikers willen ze kinderen de moed en kracht geven niet bang te zijn voor de wereld waarin zij leven.

BACA logoZe staan te allen tijde klaar om onze beschadigde vrienden te ondersteunen door ze te betrekken bij een bestaande verenigde wereldwijde organisatie. Samen met lokale en landelijke instanties die kinderen beschermen, proberen zij dit te realiseren. De belangrijke boodschap die overgebracht wordt aan eenieder die betrokken is bij een misbruikt of mishandeld kind, is dat dit kind tot de organisatie behoort en dat B.A.C.A. bereid is om alle benodigde fysieke en morele steun te geven. De leden van B.A.C.A. staan klaar om de kinderen te beschermen tegen verder misbruik of mishandeling.

B.A.C.A. veroordeeld het gebruik van geweld en intimidatie in elke vorm en tegen ieder persoon. Echter, als de omstandigheden zich voordoen dat zij de enige hindernis kunnen vormen tegen verder misbruik van het kind, dan zijn zij ieder persoonlijk bereid deze hindernis te zijn.

Voor mee informatie over B.A.C.A. Nederland, klik hier
Voor meer informatie over B.A.C.A. International, klik hier

deel BACA NL okt 2016