Marieke_web

Marieke Bresseleers – Zangeres van Circle Unbroken

Marieke Bresseleers is Breaking the Chains!

Marieke is frontvrouw van ‘Circle Unbroken’, een nieuwe progressieve metal band met een gothic randje. Na een succesvolle Europese tournee verscheen hun debuutalbum ‘Vincere’, die zowel door publiek als vakpers uitermate goed werd ontvangen. Op dit moment is Circle Unbroken druk bezig met de opvolger van ‘Vincere’.

Daarnaast is Marieke ook actief als actrice. Ze begon al op vierjarige leeftijd met dans-, muziek- en zanglessen en heeft enorm veel ervaring opgedaan in diverse musical- en toneelvoorstellingen. In 2015 heeft Marieke de rol van ‘Jenny Lind’ mogen spelen in de film ‘A Quiet Passion’ van regisseur Terence Davies, die afgelopen jaar is uitgekomen.

Hoe vind je het om deel te nemen aan het project Breaking the Chains?
,,Ik was direct erg enthousiast toen ze me vroegen mee te doen. Het voelt goed om iets bij te kunnen dragen aan dit project en hiermee iets goeds te doen, hoe klein ook. Ik hoop dat mijn aandeel in dit project een aantal kinderen en jongeren zal helpen, samen kunnen we het verschil maken!”

Met welke muzikale invloed ga jij Breaking the Chains versterken?
,,In dit project zal ik vol emotie en vol power gaan zingen. Een schreeuw naar de buitenwereld om wakker te worden, bewustzijn te creëren en hulp te bieden.”

Wat kunnen de fans dit jaar van jou en van jouw band Circle Unbroken verwachten?
,,Komend jaar zal Circle Unbroken 2.0 worden geboren. We zullen een nieuw repertoire, een donkere, meer agressieve sound en een professionelere attitude hebben. We gaan er volledig voor dit jaar! Het nieuwe album is in de maak, stay tuned! See you @ FemME!”